2024 Hisse İzleme Listesi – Enerji ve Havayolu Taşımacılığı

2024 Hisse İzleme Listesi ile karşınızdayız. Belirli sektörlerde bizi heyecanlandıran hisselerden oluşan bir grup hisse ile izleme listesi oluşturuyoruz. İlk olarak Perakende ve Otomotiv sektörü ile başlayalım.

2024 Hisse İzleme Listesinde havayolu taşımacılığı ve enerji sektörleri ile karşınızdayız. İkinci ikili sektör seçimimizde enerji şirketleri ve havayolu taşımacılığı sektörlerini ele alıyoruz. Buradan iki şirket ile izleme yapacağız.

2024 Hisse İzleme Listesi Nedir?

Fin520.com olarak belirlediğimiz sektörlerde finansalları ile gelecek vadettiğini düşündüğümüz hisselerin teknik analiz ve temel analizleri ile periyodik olarak hisseleri takip edeceğiz. Bu bağlamda seçtiğimiz hisselerin finansal tablolarını, güncel grafik durumlarını, fiyat öngörülerini ve sektörel gelişmelerini aktif olarak paylaşacağız.

İŞTE 6. HİS ANALİSTİ HİSSE TAKİP LİSTESİ

Havayolu Taşımacılığında İzlemeye Pegasus (PGSUS)’u Alıyoruz

Pegasus güncel teknik analizimiz yayınlandı!

Pegasus (PGSUS) ile ilgili 2024 için heyecanımız biraz daha fazla. THYAO ile arasında seçim yapmak durumunda kaldığımızda Pegasus bizi daha çok cezbetti diyebiliriz. Bu nedenle izleme listemizde yer alıyor. PGSUS ile ilgili teknik analiz ve temel analiz, gelişmeler gibi konuları daha sık ele alacağız.

Enerji Sektöründe CW Enerji Radarımızda

CW Enerji Teknik Analizimiz Yayında! Güncel olarak inceleyebilirsiniz.

Elektrik – Doğalgaz Dağıtım, Elektrik-Enerji Üretim Teçhizat/Tesis Kurulumu, Elektrik olarak kısaca enerji sektörü bileşenlerini ele aldık. Burada oldukça fazla potansiyelli şirket olduğunu biliyoruz. Ancak biz CW Enerji (CWENE) ile takip listemizi genişletiyoruz. Şirketin tutarlı büyümesi ve potansiyeli ilgimizi çekiyor. CWENE ile ilgili teknik analiz, temel analiz ve daha fazlasını artık sizlerle daha sık paylaşıyor olacağız.

Nasıl Takip Edeceğiz?

Öncelikle web sitemizden yaptığımız analizleri (temel analiz-teknik analiz) güncel olarak takip edebileceksiniz. Bununla ilgili ayrı bir kategori oluşturuyoruz. Twitter (X)’ten anlık gelişmeleri görebileceksiniz. Daha çok grafik analizlerini paylaşacağız. Instagram, Youtube, Tiktok gibi sosyal medya hesaplarımızdan ise şirketlere ilişkin bilgilendirmeleri görsel medya olarak takip edebileceksiniz.

Bu Hisselere Yatırım Yapmalı mıyım?

Bu şirketlere yatırım yapıp yapmama kararı sizlere ait olup bizim paylaşımlarımız daha çok bilgi ve eğitim amaçlıdır. Bu nedenle yatırım tavsiyesi olarak paylaşmıyoruz. Kendi yakın takibimizde olan şirketler olarak paylaşıyoruz. Eğer siz de bu şirketlere yatırım yapıyorsanız paylaşımlarımız sizlere fikir verebilir ancak kesinlikle tavsiye olarak paylaşmıyoruz.

Paylaşımlarımız yatırım tavsiyesi değildir. Sorumluluk reddi beyanımızı inceleyebilirsiniz.

Hangi Kaynakları Kullanacağız?

Teknik analiz ile ilgili grafiklerimizde TradingView aracını kullanıyoruz. Aynı zamanda temel analize ilişkin bilgileri ise çoğunlukla İş Yatırım‘dan alıyoruz. Bunun dışında resmi açıklama ve haberler için şirketin web sitesi, sosyal medya hesapları ve KAP, SPK gibi resmi kuruluşların hesaplarını takip ediyoruz.

Sosyal medya hesaplarımızdan güncel bilgilere hızlıca erişebilirsiniz!

6. His Analisti
6. His Analisti
Nesne: 149

Cevap bırakın

tr_TR