2024 Hisse İzleme Listesi – Dayanıklı Tüketim ve Tekstil

2024 Hisse İzleme Listesinde son olarak dayanıklı tüketim ve tekstil kategorisinden iki şirketimizi listemize ekliyoruz. Mavi ve Arçelik listemizin son hisseleri oluyor.

2024 Hisse İzleme Listesinde son olarak dayanıklı tüketim ve tekstil kategorisinden iki şirketimizi listemize ekliyoruz. Mavi ve Arçelik listemizin son hisseleri oluyor.

2024 Hisse İzleme Listesi Nedir?

Fin520.com olarak belirlediğimiz sektörlerde finansalları ile gelecek vadettiğini düşündüğümüz hisselerin teknik analiz ve temel analizleri ile periyodik olarak hisseleri takip edeceğiz. Bu bağlamda seçtiğimiz hisselerin finansal tablolarını, güncel grafik durumlarını, fiyat öngörülerini ve sektörel gelişmelerini aktif olarak paylaşacağız.

İŞTE 6. HİS ANALİSTİ HİSSE TAKİP LİSTESİ

Tekstil Kategorisinde MAVI

MAVI İçin Yaptığımız 7 Ocak 2024 tarihli teknik analizimiz yayında!

MAVI, bizce yarattığı potansiyel ile listemizde yer alması gereken şirketlerden diye düşünüyoruz. Bu nedenle sizlere MAVI ile ilgili teknik analiz ve temel analiz bilgilerini, gelişmeleri ve daha fazlasını aktarmaya devam edeceğiz.

Dayanıklı Tüketim Sektöründe Tercihimiz ARÇELİK (ARCLK)

Dayanıklı tüketim kategorisindeki şirketler arasından tercihimizi Arçelik (ARCLK)ten yana kullanıyoruz. Şirketin 2024 için potansiyelinin yüksek olduğunu düşünüyoruz. Arçelik ile ilgili gelişmeler, teknik analiz ve temel analizler ile daha fazla sizlerle olacağız. Bizi takipte kalın.

Nasıl Takip Edeceğiz?

Öncelikle web sitemizden yaptığımız analizleri (temel analiz-teknik analiz) güncel olarak takip edebileceksiniz. Bununla ilgili ayrı bir kategori oluşturuyoruz. Twitter (X)’ten anlık gelişmeleri görebileceksiniz. Daha çok grafik analizlerini paylaşacağız. Instagram, Youtube, Tiktok gibi sosyal medya hesaplarımızdan ise şirketlere ilişkin bilgilendirmeleri görsel medya olarak takip edebileceksiniz.

Bu Hisselere Yatırım Yapmalı mıyım?

Bu şirketlere yatırım yapıp yapmama kararı sizlere ait olup bizim paylaşımlarımız daha çok bilgi ve eğitim amaçlıdır. Bu nedenle yatırım tavsiyesi olarak paylaşmıyoruz. Kendi yakın takibimizde olan şirketler olarak paylaşıyoruz. Eğer siz de bu şirketlere yatırım yapıyorsanız paylaşımlarımız sizlere fikir verebilir ancak kesinlikle tavsiye olarak paylaşmıyoruz.

Paylaşımlarımız yatırım tavsiyesi değildir. Sorumluluk reddi beyanımızı inceleyebilirsiniz.

Hangi Kaynakları Kullanacağız?

Teknik analiz ile ilgili grafiklerimizde TradingView aracını kullanıyoruz. Aynı zamanda temel analize ilişkin bilgileri ise çoğunlukla İş Yatırım‘dan alıyoruz. Bunun dışında resmi açıklama ve haberler için şirketin web sitesi, sosyal medya hesapları ve KAP, SPK gibi resmi kuruluşların hesaplarını takip ediyoruz.

Sosyal medya hesaplarımızdan güncel bilgilere hızlıca erişebilirsiniz!

6. His Analisti
6. His Analisti
Nesne: 40

4 Comments

Cevap bırakın

tr_TR